Tekst

Fra skoleåret 16/17 opfordrer vi til, at alle elever i 6. – 9. klasse medbringer deres eget bærbare IT udstyr til brug i undervisningen.

En stor del af vores elever medbringer allerede en bærbar enhed.
Nu beder vi om, at de skal medbringe den i skole hver dag. Lærerne vil på denne måde fremover kunne basere deres undervisning på digitale læremidler.

Elever, der ikke har mulighed for at medbringe eget udstyr, vil få udstyr stillet til rådighed i skoletiden. De elever, der skal låne en skolecomputer, skriver under på at de vil bruge computeren med respekt, og overholde aftalerne omkring den.

Læs forældrebrev angående vores indførelse af Bring Your Own Device på Vibeholmskolen

Tekst

Gratis Microsoft Office til alle elever!

Når du logger på vores Office365 løsning kan du under Software hente Microsoft Office i nyeste version til både PC og Mac gratis!

Microsoft Word, Excel, Powerpoint og OneNote

Microsoft Word, Excel, Powerpoint og OneNote fås nu til Android og IOS.
Hent dem på din App Store. Hvis du også henter OneDrive kan du gemme dine dokumenter og billeder direkte på vores Office365.

Office365

Klik på Office365 i menuen. Du logger nu på med uni login.

Med Office365 har du også tilknyttet en e-mail den er dit-unilogin@mit-ishoj.dk

• Anna Helene Holmbæck den 23-08-2016
    Åbningsarrangement på Kulturskolen

Ishøj Kulturskole slår dørene op til en ny sæson med masser af kreativitet, musik og dans. Hør nærmere og få en musikalsk smagsprøve på husets aktiviteter til et velkomstarrangement for elever og forældre den 21. september kl. 17

Ishøj Kulturskoles leder Poul Rosenbaum byder velkommen til den nye sæson, hvor der bliver mulighed for spørgsmål og samtale om undervisningen samt information om kommende arrangementer på Kulturskolen. Desuden vil man kunne opleve to af Kulturskolens mange sammenspilhold – Strygerteamet og Harblonika.

I denne sæson er der undervisning i mange forskellige fag, instrumenter og sammenspil, billedfag og dans og bevægelse. Der er stadigvæk enkelte ledige pladser at kunne tilmelde sig.

Deltagerbetalingen ligger blandt de laveste i landet, og der kan efter særlige forhold tilbydes friplads. Instrumenter kan lånes gratis, og sammenspil er tillige gratis, hvis man i forvejen er tilmeldt et instrumentfag eller sangundervisning.

Der er gratis adgang til dette arrangement.

For yderligere information se www.ishojkulturskole.dk

Poul Rosenbaum,
    Kulturskoleleder